Първата глобална рекламна платформа, изградена върху поверителността

Автентични аудитории
100% от рекламните Ви разходи се поставят за активни потребители, които се включват в ползотворно частно рекламно изживяване.

Партия от двама
Изработвайте ефективни оферти и осигурете завладяващи преживявания на цяла страница директно с потребителите в частните рекламни раздели на Brave.

Съответствие на рекламата
Brave използва локално машинно обучение с профила на браузъра, за да поставя реклами само в оптимални условия. Рекламите са съпоставени с възможностите и потребителите стават партньори вместо цели.

Частни реклами
Частното съвпадение на рекламите ефективно съответства на рекламите директно от устройството, без да нарушава личната информация.

Оправомощени потребители
Brave предоставя на потребителите възможност да контролират рекламната честота и график и да контролират колко информация предоставят на марките.

Отчитане с почтеност
Анонимният, но отговорен модел на приписване на Brave потвърждава активността на събитията, без да излага или идентифицира потребителя.

Възнаграждаващ опит
Потребителите получават 70% от дела на приходите в BAT, който може да бъде допринесен за създателите на съдържание или да бъде изкупен чрез Brave Rewards.

Готови ли сте опитате новия интернет?


0 Коментари